Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. @JB, Ben benieuwd in hoeverre dit echter incidenten blijken te zijn. Het artikel suggereert een tendens maar echt obscuur zijn die kunstenaars die ze noemen slechts zelden geweest. Ze waren niet zoals Bourgeouis totaal Off-the-radar, ze zaten alleen niet bij de grote jongens. Dat er nu een stuk of 5 ‘obscure’ worden opgepikt tegenover die tientallen andere tentoonstellingen is natuurlijk nog marginaal.

  2. Zo’n tijdschrift moet gevuld. Gelijk “de markt” – ook al zoiets – beweging volgaarne omarmt. Ik vond het vooral in zekere zin grappig. Hier bijvoorbeeld laatstelijk Pieter Engels – die jij nog niet kende meen ik – in het achterhoofd. Oud plastiek recycleren wordt de bomb er is nog zoveel moois wat ooit groots was.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*