Niels Post
About Niels Post 6693 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Een dezer dagen in de kolommen, bedelbrief en tekeningen zoals twee jaar geleden ontvangen door een bekende schilder. (mits nog terug te vinden in de archieven)

  2. Ben aan het zoeken Niels. Maar vind het verhaal zo bizar dat ik er over denk om als nog iets toe te sturen. Destijds alleen een catalogus gegeven…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*