Vrij werk in opdracht voor Chinese kopieën schilders

Zhenhan_Hao

    “One of the participants in Zhenhan Hao’s “Imitation” project drew his own bedroom in the style of Van Gogh, an artist he imitates endlessly for clients […]”

Interview met Zhenhan Hao over zijn Imitation project.

Hyperallergic.com/81599/commissioning-creativity-from-chinas-artisan-imitators/

Niels Post
About Niels Post 3095 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*