Niels Post
About Niels Post 6694 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Pijbes, Bolkestein en Zijlstra mogen eng zijn, deze meneer is nog enger, getuige het fascistische/communistische RAF symbool waar dat alleen de goede mensen zometeen mogen dragen op hun arm. Op relativering of humor zal je hem niet snel betrappen. Of hij loopt de studio uit als het lastig wordt….

  2. Het is een beetje dezelfde manier van argumenteren als de “fascisto├»de Partij voor de Vrijheid” doet.
    Kort door de bocht, generaliserend, wegzetten, niet openstaand voor de visie van de ander en geen oog voor enige vorm van subtiliteit.

    Gelijkhebberig is inderdaad wel een mooie omschrijving.

  3. Nah goed en volledig stuk, opmerkelijk toegangkelijk voor zijn doen, perfect als lezing op lokatie lijkt me zo, incluis tof grapje Joop Van den Ende nieuwe directeur Stedelijk hahaha ow was dat echt. Niet dat ik het er volledig mee eens ben danwel zelf zo zou debiteren maar allesbehalve wat bovenstaande eerste twee roeptoeteren. Ik ken Staal veel stuurser en je moet toegeven dit is opmerkelijk transparant. Met gebruikelijkje eigen boodschap eerst in de laatste allineas doch zou ik dat niet doen met zo’n podium?

    EvdL kenmerkt wel zo ongeveer Staals handelsmerk. Unique selling points stuk voor stuk en als zodanig door onze huidige culturele infrastructuur met haar creatieve industrie en neoliberale muzen in munt uitbetaald.

  4. ik ben bang voor mensen die pretenderen de waarheid in pacht te hebben. en nog meer als ze volgers zoeken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*