Niels Post
About Niels Post 6696 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Wat een leuk stuk: “U vleit me. In de hoop dat ik het stuk kaas uit mijn mond laat vallen.” Amusant en to the point en nu maar hopen op een vers meesterwerk van zijn hand.

  2. Inderdaad zeker een leuk stuk, maar tot die tijd kunnen we nog ruimschoots genieten van de eerdere meesterwerken van zijn hand. Want als 95% van alle kunst zo de kunstkliko in kan (ik denk meer overigens, maar dat terzijde), laten we dan die 5% koesteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*