20 keer Hollandse Meesters

“Die website waar de portretten permanent te zien zijn is er nu dan eindelijk. Gek genoeg niet op de site van Hollandse Meesters zelf, niet bij Uitzending Gemist pagina van AVRO’s Kunstuur en ook niet bij ArtTube maar bij het nog lastig te vinden eu1, een platform van en door professionele film- en televisiemakers. De logica ontgaat ons een beetje.”

Niet bepaald van een leien dakje (jaar of twee, drie) maar eindelijk zijn de eerste twintig mini-documentaires uit de serie Hollandse Meesters met een embed functie ontsloten. Bij We Like Art staan ze handig onder elkaar. Seizoen 3 gaat aanstaande vrijdag (15 november) in premiere in het GEM.

Welikeart.nl/2013/11/08/bekijk-20-videos-uit-de-reeks-hollandse-meesters-hier-online/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *