Niels Post
About Niels Post 6696 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. “Er zijn jonge mensen die, zo heb ik me laten vertellen,”

    Hilarisch, als het niet zo tragisch was. De auteur lijkit de draad kwijt, zodra het niet over de tentoonstellingen sec gaat. Digischmerz krijg je ervan. Waar Domeniek Ruyters hete tranen plengt over “de fabuleuze hyperklootzak” (Internet) is de bocht al helemaal te kort.
    Wat zou hij op de Prix de Rome gehoord hebben?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*