Niels Post
About Niels Post 6695 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Guardian:

    “why was it even built? […] A speculative building initiated by a private developer, it only went ahead when the municipal government agreed to rent a substantial chunk of the office space. In doing so, it will vacate two other towers to the west of the city, designed by SOM in the 70s, which it rescued in the same way when the real estate market crashed in 1976. As history repeats itself, so continues the vicious cycle of speculation, developers cheered on and bailed out by the government, thirsty for the next iconic project that will bring the magic fairy-dust of inward investment. Or will it?”

    http://www.theguardian.com/artanddesign/2013/nov/18/rem-koolhaas-de-rotterdam-building

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*