Niels Post, IP Address

pijltekst

Niels Post, IP address

    On Spam, IP address 198.100.146.33, 2013.(*opklik voor groot)
    Populierenmultiplex en zwarte beits.
    Afmetingen: 41cm x 4,5cm x 0,9cm

Een IP adres uit het spamfilter van Trendbeheer bij u aan de muur. Handgezaagd, in een oplage van 1.

Nieuwe loot aan het doorlopende On Spam project van uw correspondent. Achter de schermen van dit weblog draait een spamfilter dat ervoor zorgt dat de commentaarsectie niet overstroomt met aanbiedingen voor nieuwe Uggs en goedkope Rolex.

In On Spam, IP Address staat de afzendende computer centraal, op het moment van bestellen neem ik het het IP nummer -mits nog niet eerder gebruikt binnen de serie- van het laatst binnengekomen spambericht en zaag dat tot sculptuur.

Een groeiende serie nummers verbeeldt slechts een fractie van het aantal computers dat wereldwijd wordt gebruikt voor het versturen van spam. Doet het ook bijzonder goed als cadeau. Nieuwsgierig naar waar in de wereld uw bestelde IP adres vandaan komt, dat bekijkt u hier.

Prijs: € 85 (exclusief verzendkosten)

Bestellen doet u per mail (niels@nielspost.com) rechtstreeks bij de kunstenaar.

NielsPost.nl

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *