Achter de schermen bij Dali en Halsman

Achter de schermen bij Dali en Halsman

“In 1951, surrealist artist Salvador Dali teamed up with photographer Philippe Halsman to create In Voluptas Mors or Voluptuous Death. […] Additional photos have recently surfaced that reveal some behind-the-scenes moments of In Voluptas Mors.”

Beautifuldecay.com/2013/12/06/salvador-dalis-in-voluptuous-death/

Niels Post
About Niels Post 3095 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*