Gefrituurde vlag verwijderd

gefrituurde vlag

William Gentry toont trots zijn 15 meg of fame: CENSUUR! Zijn schoenen zijn glanzend gepoetst. Megan Ellis kijkt zo verbijsterd mogelijk.

De gemiddelde zwaarlijvige Amerikaan haalt opgelucht adem na de kordate beslissing van museumdirecteur Ned Crouch om de gefrituurde vlaggen van William Gentry uit het Customs House Museum te verwijderen. “Kip frituur je. Patat. Mexicanos. Pizza. Salade. Maar geen vlag. Vlaggen frituur je niet.”

“Fat fried American flags could be interpreted as desecration of the oil, Crouch said.”

En zo is het maar net.

theleafchronicle.com/[…]NEWS01/611160329

advertentie(s)
Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4832 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*