Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4838 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Grappig die gelijkenis. Ja , eenvoudig genoeg om niet uniek te zijn . Ik heb er nog eentje gemaakt rond diezelfde tijd ( januari 2006 ).
    http://www.youtube.com/watch?v=7pmiXinq2O0
    Kreeg bij een eerdere upload 350 boze amerikaanse mails maar werd ook opgenomen op 9/11fakery-sites.

  2. Raar. Hedendaagse beeldcultuur bestaat voor zo’n groot deel uit verwijzingen naar verwijzingen naar etc. De beelden van 11 september( net als zoveel iconografische/politieke/showbizz-plaatjes/filmpjes op blogs, denk aan Zidane’s kopstoot)schreeuwen haast om een bewerking, het is een interessante hedendaagse( public domain-)format op zich lijkt me. Om daar dan artistiek bezitterig over te doen is opmerkelijk…in hoeverre kun je “beeld” of “concept” of “uitwerking” nog artistiek claimen, copyrighten of “als eerste gedaan hebben”…heden ten dage?

  3. Dat is ook niet nodig . Het is interessanter om te zien hoe op het web het copyright wordt ontnomen en iconografische beelden evolueren .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*