In ieder mens schuilt een boomhut

boomhut1.jpg

“Een doe-en-durf boomhut voor twee geboren klauteraars” (http://www.vanderwulp.net/nd_pag_wlr.htm“>Link)

“Ik ben nu zo’n 3 jaar boomhuttenbouwer. Maar als je merkt hoe groot de belangstelling voor boomhutten is, snap ik eerlijk gezegd niet waarom ik er niet veel eerder mee begonnen ben.”

Voormalig reclameman Rob van der Wulp is fulltime boomhuttenbouwer.

robdeboomhuttenbouwer.nl

boomhut2.jpg

“De eerste T.H. Robandson Treehouse werd meteen de grootste van Nederland!” (Link)

boomhut3.jpg

“Boomhut in een prachtige, hoogbejaarde vleugelnootboom!” (Link)

boomhut4.jpg

“Mijn zoon Bram wilde er eerst eentje van plastic.” (Link)

boomhut5.jpg

“Twee platforms met elkaar verbonden door een loopbrug en een gedeelde toegangstrap.” (Link)

boomhut6.jpg

Dagboek van een boomhut in aanbouw:
robandson24.web-log.nl

robdeboomhuttenbouwer.nl

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4739 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

9 Comments

 1. Waar is het boomhuttenbos? Daar zou ik graag willen vertoeven. Wel 1 met internetaansluiting en andere gemakken svp.

 2. Stel je voor dat ze in de oude dagen,de tijden waar archeologen op zoek zijn naar vondsten over vreogere beschavingen, ook al boomhuizen maakten. dat denk ik namelijk al heel lang, want de boom zelf is toch een ideale heipaal. En verboven de grond had je geen last van wolven en everzwijnen, en kou van de grond en dikke plassen.

  goodbye from http://www.keeswiersema.nl

 3. Dag, Zou je mij willen contacten.Achter mijn klein huisje in La Rue Charles 13bis/Besmont FR wil ik een kleine werkplek op palen.Ik ben een beeldend kunstenaar en schrijf.Via mijn www kun je een indruk krijgen.Wat lever je en voor welk bedrag.Kun je ook een vloer op palen als begin voor mij bouwen.Ik kan wel mee helpen.Hoop iets te horen, groet Marleen

 4. boooooooooooooooooomhutten zijn vet cooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. hoe bouw je er [de fundering] een zonder de boom te schade?
  heb je ook rechten als je er zo een in een [bos] bouwt?
  groeten ingram

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*