Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4779 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

  1. Huidige tentoonstelling IN HET WOUD – OP ZOEK NAAR BETEKENIS: “Er zijn werken te zien van de volgende kunstenaars: Armando, Albrecht Dürer, Hercules Segers, Andreas ‘Andries’ Schelfhout, Jacob van Ruisdael, Anton Mauve, M.A.Koekkoek, Ch. F. Daubigny, Willem Bastiaan Tholen, J.H.F. Apol, E. Koster, J.C.E. Kuijpers, Anselm Kiefer, Richard Long, Stefan Pietryga, Marcel Broodthaers, Rui Chafes, Luc Tuymans, Mark Manders, Peter Doig, Caio Reisewitz, Ann Pettersson, Sebastiaan Bremer en Jasper de Beijer.

    Bijzondere hoogtepunten: de werken van Dürer en Daubigny, Long en Kiefer en de boomsculptuur Kranker Engel van de Portugese kunstenaar Rui Chafes. En – voor het eerst sinds lange tijd – Zwart water, een installatie van Armando.”

    http://www.armandomuseum.nl/

  2. Reacties in de oliebollenkrant:

    “Want als die Armando eventjes z’n handjes laat wapperen zijn er zo weer wat doeken bij, dus waar gaat dit over? […] Nou.. een boel klodders verf.. Meer was het niet.. drie stippen is een vogel. […] reden om te stoppen met al die onzin, als men kunst wil koopt men het zelf maar […] Ziet er op de foto uit als kleutergeknoei,”

    http://www.ad.nl/utrecht/amersfoort/article1766675.ece?pageNavType=all

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*