De ballenbak van Graziano Cecchini

ballenbak.jpg

Foto van HLN: Half miljoen ballen rollen van Spaanse Trappen (Link)

Heeft het belgische HLN het nog over een stunt van een kunstenaar, de oliebollenkrant kopt rechtse groepering gooit met ballen uit onvrede, onder /fun/bizar, waar de oliebollenkoerant haar berichten over kunst, rechtse groeperingen en onvrede stasht.

Hetzelfde bericht stond bij de wakkerste koerant onder /amerikaanse_verkiezingen/_Ballen_voor_democratie maar is daar nu verdwenen.

Kunst, fun, bizar, rechtse groepering, amerikaanse_verkiezingen, democratisch, een vet amalgaam van betekenispolitiek. Ontbreekt nog Sony, Bravia. Mijn associatie. Los van IKEA natuurlijk, de founding father van de ballenbak. (Of is McDonalds dat?)

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4740 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Ballenbericht telegraaf nu te vinden onder vhttp://www.telegraaf.nl/buitenland/3055944/_Ballen_voor_democratie__.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*