Delphine Boël

pred.jpg

Sculptuur Predictably Vulgar

Idols voor kunstenaars op de Belgische televee – hoofdprijs expositie in het Paleis voor Schone Kunsten.

“De bastaarddochter van de Belgische koning heeft een nieuwe manier gevonden om hem te ergeren.

De buitenechtelijke dochter, Delphine Boël, doet mee met een tv-talentenjacht voor kunstenaars. […] De jury van tv-programma Canvas Collectie, die haar selecteerde voor de volgende ronde, vond dat een mooie verwijzing naar haar afkomst.

Fallussymbolen

Delphine is geboren uit een buitenechtelijke affaire van koning Albert II, maar hij heeft haar nooit formeel erkend of ontvangen. De dochter is daar al jaren boos over, en ze probeert hem op zo veel mogelijk manieren te pesten. Zo hield ze ooit in Londen een expositie met fallussysmbolen en verwijzingen naar seksuele escapades.

rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/entertainment/ar[…]115_koning.xml

delphineboel.com/

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4592 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. INTERESSANTER IS TE VERMELDEN DAT HAAR VADER IN ZEN PALIJST ECHT KUNST HEEFT WAT DIT KONIJN OVERSTIJGT OF BETER DE VRUCHT VAN PAPA HAAS MET GEKROONT KWAKJE

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*