Daniël Douglas

“Lees maar gerust lieve lezers, want hier lees je over het degelijke leven van een echte schilderijen maker en gedichten voorlezer. Mooie gedichten, verhalen, Maar boven alles ziet u hier vooral heel veel plaatjes.”

danieldouglas.nl/weblog

Douglas moet rondkomen van zijn schilderwerk, tijd om te lanterfanten heeft hij niet […] “Met een eigen museum oog je als kunstenaar een stuk professioneler.”

destentor.nl/[…]632/Museum-is-kunstwerk-op-zich.ece

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4803 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*