Winkelhart Rotterdam smaakvol winkelwalhalla

“het oude postkantoor, straks een chique winkelwalhalla. Van muurbloempje tot sterdanseres.” (Zo stelt de oliebollenkrant)

Ben van Berkel – van de Erasmusbrug – slaat aan het kleien.

Was:

germainekruipstadhuis2.jpg

Wordt:

advertentie(s)

Een hele verbetering.

postrotterdam.nl

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4834 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Eindelijk die ‘kolere’ mc Donalds ervoor weg, God wat een schande is dat toch!! zo ga je toch niet met zo pracht van een gebouw om?!!! Wie heeft dat indertijd toch toegelaten? enfin…nieuwe ronden, nieuwe kansen!
    Karakus,..helemaal een te gekke wethouder met gevoel voor brede (sociale) kijk met een gezond stukje Rotterdams chauvinisme!!

    Overigens is het postkantoor nooit en te nimmer een muurbloempje geweest, een prachtig neoklassiek (eigenlijk neo-renaissance) gebouw, waarvan we er in Nederland nagenoeg geen vinden (ja, ernaast staat er 1. De uitwerking van van Berkel is geweldig, super smaakvol met behoud en upgrade van de oorspronkelijke architectuur. Hoeezee!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*