Christine Rusche @ Kunsthalle Mainz

Ondertussen is Christine Rusche druk bezig in de Kunsthalle van Mainz met haar bijdrage (met geluid door Kim Laugs) aan Illusion und Konsequenz. Een groepstentoonstelling waarin ook werk van Michał Budny, Annette Gödde en Fritz Panzer.

21 November is de opening, daarna nog t/m 15 februari 2009.

kunsthalle-mainz.de/en/preview.html

(Een beeldverslag van Christine Rusche)

advertentie(s)

About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

 1. esthetic versus functional

  lieve ruschi en kim, ziet er mooi uit en dat prachtige esthetische lila tape, nu zie ik goed waar het in verdwijnt. en oplost voor een strakkkkk einde.

  super!
  ciao

  xxanoukxxx

 2. liebes ruschi!
  haben die mainzer das verdient…?!?
  super fantastic…!, liebe freunde.
  danke tine für das schwarz/weisse
  und danke kim für diese website!
  viel erfolg damit!
  nullneun fängt gut an…
  helge

 3. I would love to use an image of this work in a new book I am writing on interior design – is this possible please? I will of course credit you in the book. I happen to think it is a superb piece.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*