Steve Schofield

Steve Schofield

Uit de serie Land of the free. Fanboys en girls in optima forma, naast veel Star Trek en Star Wars ook de nodige hoeveelheid western. Over westerns gesproken, vanavond draait in Lantaren Venster de klassieker The good, the bad and the ugly.

SteveSchofield.co.uk/gallery_lotf.html

Niels Post
About Niels Post 3550 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*