Merijn Denkers

lichtvenster_02

Lichtsculpturen, 2005-2006

eindexpo_01

2081 Fragmenten van werk

merijndenkers.nl

* Doet mee aan New Jacks Incubate Tilburg:

“For this first edition we’ve asked the artists to take a good look at the work of Incubates main guest HERMANN NITSCH and the Viennese Aktionists from the 1960’s and examine the theme’s used in their work.”

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4795 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. heee tref ik jou ook bij trendbeheer en daarvoor nog op vlieland! goed bezig! Bijgekomen?
    Groet

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*