Crowds Line Up for Shepard Fairey May Day Opening

Julia Allison op zoek naar Americas Next Top Street Artist op de laatste grote show in Deitch Projects – Shepard Fairey.

Rijen dik – met dank aan de Obama’s

Gothamist: Crowds Line Up for Shepard Fairey May Day Opening

Niels Post
About Niels Post 3502 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*