About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

18 Comments

  1. Gisteravond verklaarde haar leider dat de boodschap van ‘hoop en optimisme’ was aangekomen bij de kiezer.

    Hoe bruin kun je ze bakken?

  2. Aan deze fraai gestileerde keihard nationalistische tulpen kon je uiteraard al zien dat het ooit mis zou gaan.

  3. Fleur en Adolf zijn goede redenen om zo veel mogelijk, en ook al zijn het nog zulke beroerde, knutselaars in een of andere minimale subsidie-regeling onder te brengen, zodat we niet het gevaar lopen dat ze politieke amok maken ;-}

  4. @Rijk Hitler is natuurlijk een bekend voorbeeld, maar bijvoorbeeld ook veel cultuurwethouders zijn ooit begonnen als kunstenaar.

  5. Ze zien eruit als KKK-mutsjes…die stoel-ontwerpen op de foto hierboven dus. (haar “zetels”, …zitten denk ik niet lekker.) Mooie meid verder, jammer van die nare en domme ideeën over andere MENSEN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*