Oranje schreeuwshirt

Wegens rechtenschending niet meer bij de site van de makers Bas van de Poel en Daan van Dam: Bavaria-shirts met gekke Letse Sloveense koppen aan de binnenzijde.

(* Incluis gratis schreeuwlink voor tijdens de wedstrijd. (multi))

(Eindstand 2-1. Met dank aan Robben, Kuijt, Stekelenburg: wat u? (NL voetballers Goedkoper dan de U.K. voetballers, min. aankoop 12 stuks in de mix = 19,99 euro / kan zijn dat bepaalde figuren uitverkocht zijn, bestel dus snel/ vanaf 24 stuks betere stuksprijs 50/100 enz…))

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4838 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*