Succes als fashion statement

Fotograaf Alberto Roveri duikt in zijn archief en vindt een set foto’s uit de jaren ’70 van de up and coming Silvio Berlusconi, die toen ook al uitstekend doorhad dat je alleen maar succesvol bent als je zelf succes bent. Alhier met revolver als bescherming tegen kidnappers.

espresso.repubblica.it/multimedia/fotogalleria/26171943

1 Comment

  1. En voor de complotdenkers (Ik zag onder het topic over Yasser balleman’s rotondewerk wat populistische reacties, dus waarom niet die andere grote internetstroming, het conspiracydenken, ook aan bod laten komen):
    het helpt natuurlijk ook als je lid bent van een even invloedrijke als criminele vrijmetselaarsloge; google op P2-lodge.

    Maar: de man heeft stijl, dat moet je hem nageven. Misschien een mooi voorbeeld voor een zekere Rotterdamse sterkunstenaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*