KUNSTALLERLEI.NL: GEGARANDEERD UNIEKE, MODERNE KUNST

Schaduw in zilver, met schilderij, Valentina (Link)

“U zult verrast zjin door het aanbod van moderne kunst in al zijn aspecten. […] Of u nu van abstract of figuratief houdt, van keramiek of glas, van zeefdrukken of fotografie, u treft in de winkel een diversiteit van objecten aan voor elk wat wils.”

kunstallerlei.nl

(Via De Echo)

“Computer Art is zeer vooruitstrevend aangezien wijzigingen in technologie en software direct effect hebben op hetgeen mogelijk is. (Link)”

Doorzettingsvermogen, Eric Etman (Link)

“Fotograferen is het vastleggen van bewondering en schoonheid met fascinerende precisie d.m.v. een fotocamera. (Link)”

“Van uitsluitend textiel en Paverpol kan geen Eiffeltoren gebouwd worden! (Link)”

Cadillac, Ad Verstijnen (Link)

“Kunst Allerlei heeft kunstenaars voor u geselecteerd die mogelijk nog niet bij het grote publiek bekend zijn maar uitblinken in kwaliteit. Het zal ons dan ook niet verbazen als u in de toekomst meer van deze kunstenaars zult horen.”

(Ont)lading, Tom Booij (Link)

“Kunst Allerlei biedt tevens een beperkt assortiment aan van bekende kunstenaars die hun strepen inmiddels lang verdiend hebben (Outlet). U kunt ervan uitgaan dat de waarde van de kunstobjecten dan zeker ook niet zullen afnemen maar in waarde zullen stijgen.”

Licht in zicht, Tom Booij (Link)

“Aanvankelijk vond Tom Booij zijn inspiratie BUITEN […] Tegenwoordig kenmerkt zijn werk zich steeds meer door een combinatie van figuratie en abstractie, als gevolg van een innerlijke ontwikkeling; een zoektocht naar BINNEN. Zijn werk is het beste te omschrijven als abstract-meditatief, waarbij het doel is, de kern – waar het allemaal om draait – te raken. Dit is duidelijk te zien bij de expositie “NAAR BINNEN!”, waar de toeschouwer als het ware in de schilderijen wordt gezogen. (Link)”

Ondergelopen snelweg, Joost Thissen (Link)

“Statement Joost Thissen
Zoals een rijpe tomaat rood lijkt maar het allesbehalve is, daar het ding geen rood absorbeert maar weerkaatst, kan een rijpe tomaat natuurlijk nooit rood zijn, alleen maar lijken. (Link)”

Brain wave, Trudy Visser (Link)

“Trudy Visser:
“Woorden hebben een zeer sterke overdracht. Je kunt veel zeggen in weinig woorden. Dat is misschien ook wel de kracht die uit mijn teksten spreekt. Het essentialiseert. Het brengt de lezer naar de kern. (Link)”

Uit het persbericht:

“Winny Haarselhorst heeft doelbewust voor deze opzet van de website gekozen. “[…] Op internet merkte ik dat de aangeboden sites zich vooral op een bepaalde kunstvorm richtte. Persoonlijk had ik behoefte aan een webwinkel waar je de juiste sfeer bij je persoonlijkheid kan zoeken. […] Het aanbod wijzigt regelmatig, waardoor elk bezoekje de moeite waard is.”

kunstallerlei.nl/index2.php?p=25&s=&item=4

kunstallerlei.nl

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4838 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Woord van het jaar: ‘essentialiseren’. Met dubbele letterwaarde, levert bovendien full house op.

  2. Persoonlijk had ik behoefte aan een webwinkel waar je de juiste sfeer bij je persoonlijkheid kan zoeken.

    tijd voor een button `TB-koop` me dunkt

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*