Avatar
About [Redactie] 8464 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. Open Source omdat iedereen zijn werk voor de expo mag inleveren. Alles wat binnenkomt wordt tentoongesteld. Hier is de videolink op you tube, kun je zien hoe het eruit ziet:

    http://youtu.be/NPYPpULtS_s

    Deelnemers:Gerda Kunst, Jofke, Karin Kunst, Robbie Driessen, Kees Koomen, Levi van Huygevoort, Marieke Plasier, Aquil Copier, Cym, Etienne Reijnders, Anneke Hendrikx, Anouk Jansen, Anouk van Reijen, Ans van den Hurk, Arjanodw, Arno Mertens, Art van Triest, Astrid M.G. Rubie, Bas van Loon, Baukje Spaltro, Bianca van Baast, Bram Braam, Claudette van de Rakt, Daan Taks, Dees, Dhinand Kleine, Efe Songun, Ellen Vedder, Erik van Liere, Geert Oosterhof, Germen Zoer & Aaltje van der Molen, Gijs van Lith, Glenn Kruup, Heidrun Klos, Ibo Pompe, Jacobine Weggen, Janneke Verhagen, Jeffry Koopman, Jeroen Hoenselaar, Joël van Dooren, Johanna Haagsman, Julia Boix-Vives, Juliette Kalse, Jurga Zelvyte, Just Quist, Kim Pattiruhu, Koosje Schmeddes, Korry Kremers, Leon Poirters, Leonie Gossens, Leslie Scheelings, Lies Geven, lisetteh&natasha, Lobke van Aar, Lodie van Dulken, Maarten Bel, Machteld Solinger, Marieke Coenen, Marleen Maathuis, Martijn de Boer, Martijn Heesters, Mo Swillens, Myrthe Rootsaert, Nick Boers, Nicky Engelen, Niek Hendrix, Peer de Rijk, Rogier Janssen, Roland Maas, Ron Dirven, Rosa van Oers, Rossella Bargiacchi, Sandra Archut, Sandra Leenhouwers, Saskia Schreven, Sebastiaan Dijk, Sigrid Calon, Silvia Kuijlaars, Sjoerd van den Boom, Sofie van den Wittenboer, Stephanie Hartmann, Teun Kuipers, Ties van de Ven, Tim van Cromvoirt, Tineke Meirink, Yvette van Kessel, Neon Wasabi , Sanne Maes, Anna Ásthildur, Judith Boot, Michiel van de Weerthof, Suus Touw, Laura Oerlemans, Niels Ballemans, Suzanne van Doremalen, Claudia den Boer, Daniel Bennett, Frans Denkers, Jasmijn Labadie, Merel Woudwijk, Marina Višić, Lars Leeuw, Marc Labadie, Michiel Corten, Vera van der Velden, Jaap Groen, Sabina Timmermans, Shirley Welten, Frank van Ansem, Alexander Korsmit, Hanneke Coolen, Karina Beumer, Jordy Koevoets, Kathrin Schneider, Karina Beumer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*