Robin Grasmeijer

“In mijn leven heb ik al veel moeilijke dingen gemaakt, ik ben een echte doorzetter en een perfectionist kun je wel zeggen en slaag er altijd weer in mijn werk tot eindresultaat te brengen.”

Het grootste portret van Nederland – een prinses Maxima van 10 bij 15 meter – is van de hand van Robin Grasmeijer.

robingrasmeijer.nl

Bijna klaar, maar nog niet helemaal. (Link)

De winter komt eraan en omdat er een evenement wordt georganiseerd, moet de kunstenaar zijn werk in de hangar op vliegbasis Twente even staken.

De jonge kunstschilder Faith71 (Donovan Spaanstra) behaalde het laatste Nederlandse record, die maakte het op staande voeten hangend in de lucht aan een kabel en een hoogwerker.
Robin Grasmeijer schildert het plat op de vlakke vloer door er overheen te rijden met de rolstoel.

Er is nog geen plek om het uiteindelijke meesterwerk uit te hangen. Robin roept mensen op om op zijn site een contactformulier in te vullen.

“Want wie wil er nou niet prinses Maxima aan zijn gebouw zo groot, dat is zeer uitzonderlijk en maak je maar 1 keer mee in je leven.”

robingrasmeijer.nl

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4834 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*