Viktor Baltus

Installation Westfrieslandschap, 2010
Oilpaint / Alkyt on wood
560 x 245 cm

Viktorbaltus.nl

‘Strandslag / Beach’ 2010
Oilpaint on aluminium
15 x 20 cm

Wand tot wand, 2009
oilpaint, metal
diptych 9 x 24 cm

DWVG, 2008
Magazine, oilpaint, wood
15 x 15 cm

Viktorbaltus.nl

Niels Post
About Niels Post 3566 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*