Destroy ooh boy

“performance workshop 2X
tim mathijsen / casca heemstede
ecl haarlem (ckv) thema dag rebel
29/03/2010″

LOL video van de dag, klas pubers doet een dagje lamme hipsterkunst op lokatie.

Youtube.com/watch?v=H1sV3zbz9Lg&

(via De Ondergrond)

Niels Post
About Niels Post 3167 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*