Gebouw op stelten

Gebouw op stelten

“More than just an unusual construction site, this scene is the beginning of an extensive process to preserve the exterior of the Provo Tabernacle, a community landmark gutted by fire in December 2010.”

Doet denken aan de verhuizing op lokatie in Zürich.

Mormonnewsroom.org/article/provo-city-center-temple-stilts

(via TiC)

Niels Post
About Niels Post 3343 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*