Feminism, According to Stock Photography

feminist

    De ladder op, begroet het glazen plafond

Must see/click de slideshow link om er vervolgens het uwe van te denken. Fantastische staaltjes beeldvorming. Empowered female, girl power nodig? Pak met bokshandschoenen. Feminist te illustreren? Bokshandschoenen met naakte tieten. Doet het altijd goed.
Sex sells marketing ja maar zo straf had ik het nog niet bekeken.

nymag.com/thecut/2013/11/feminism-according-to-stock-photography.html

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4804 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*