McDesign van vroeger

McDesign van vroeger

“The clamshell AKA the environmentalist’s worst nightmare. These styrofoam beauties were fantastic for sauce lovers – and breaking them up after the meal was also immensely satisfying.”

Vijftig jaar eetgrafiek in eenentwintig plaatjes powerpoint, bekijk ze allemaal:

Theguardian.com/artanddesign/gallery/2013/dec/11/mcdonalds-packaging-journey-through-time

Niels Post
About Niels Post 3449 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*