Aanmelden Dresden

Aanmelden Dresden

    De lokale kunstacademie, hoe goed is dat?

Zelf verbleef ik er twee maanden in de zomer van 2013, het gastatelier van het Goethe Institut in Dresden. Misschien wel leuker dan Berlijn, geen hordes kunsttoeristen en u komt er goed aan werken toe. Het heeft alle voorzieningen van een stad, de kunstenaarsinitiatieven schieten als paddestoelen uit de grond maar ook fiets u binnen een kwartier de stad uit de natuur in.

Aanmelden Dresden

    Esmé Valk, Marielle Buitendijk, Niels Post en Doris Denekamp gingen u voor.

Voor woning en €1500 per maand wordt gezorgd, aan te raden is om er zelf nog een atelier bij te huren zoals in bovenstaande prachtpand Geh8. Aanmelden doet u zich voor 15 januari a.s.

Alleen voor Rotterdam based kunstenaars, dat dan weer wel.

Goethe.de/ins/nl/ams/kul/mag/arc/nl6873899.htm

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*