Hoe een galeriehouder zich voorbereidt op Art Basel

Hoe een galeriehouder zich voorbereidt op Art Basel

    Ms. Lévy, kneeling, helped unbox an untitled Calder to review for the art fair.

“Her total spending on all this is steep: more than $300,000. (She also produces a glossy brochure and previously bought Le Corbusier furniture for the booth.) But for Ms. Lévy, the fair is a worthwhile investment — a gallery’s calling card and a crucial place to make connections.”

Nytimes.com/…most-important-art-fair-of-the-year.html

De bijbehorende slidesho vindt u hier: Nytimes.com/…slide-USAO.html

Niels Post
About Niels Post 3551 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*