Taartensmul

Heel Holland bakt voor gevorderden. Dinara Kasko maakt haar taarten met behulp van 3D printer en algoritmes. Zelf aan de slag kan ook, op haar website koopt U taartvormen inclusief bijpassende receptuur.

Dinarakasko.com (via This is Colossal)

Dinara Kasko

Cheesecake with goat cheese and cranberries for Dulcypas N. 451.

Dinara Kasko

Tart #2: Streusel, almond sponge cake, confit blackberry-blueberry, mousse with blackberry and mascarpone.

“Inside: crunchy layer, sponge cake, cremeux, mousse Alpaco, mousse Biskelia.”

Dinara Kasko

Cluster Cake: chocolate mousse, confit raspberry, confit black currant, chocolate sponge cake, shortcrust dough, chocolate spraying.

Dinarakasko.com

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*