‘Ik​ roep​ de culturele​ sector​ van​ ​Nederland​ ​op:​​ stop​​ 80%​​ van​ je​ marketingbudget​ in cultuureducatie.​’ [Karin Sommerer, hoofd marketing Stedelijk Museum Amsterdam, red.]

Leiderschap in Cultuur: ‘Ik​ roep​ de culturele​ sector​ van​ ​Nederland​ ​op:​​ stop​​ 80%​​ van​ je​ marketingbudget​ in cultuureducatie.​’ [Karin Sommerer, hoofd marketing Stedelijk Museum Amsterdam, red.]

About [Redactie] 8948 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

2 Comments

  1. De ideale wereld is er dus een waarbij we allen dezelfde kennis en interesses hebben, zodat het makkelijker wordt met een homogene boodschap ons te interesseren voor een tentoonstelling van Kunst met een grote K.

    Niks ten nadele van educatie en kunsteducatie in het bijzonder, maar wellicht is er eerst nog wat te winnen door in dat gefragmenteerde consumentenaanbod gericht de meerwaarde per doelgroep te definiëren en die mensen proberen te bereiken. In plaats van altijd maar weer diezelfde advertenties, posters en filmpjes te maken.

  2. Op zich een lovenswaardig pleidooi, maar het ‘self-referential’ karakter van veel hedendaagse kunst (dat terloops wordt aangehaald) is zeker ook onderdeel van het probleem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*