David Hockney @ Bad at Sports

David Hockney @ Bad at Sports

In aflevering 652 van de wekelijkse interviewpodcast uit Chicago is niemand minder David Hockney de eregast van dienst:

“We catch up with him in the context of his beautiful new show at Richard Gray gallery but we catch him the day before he is expected to become the artists whose work has broken the world record for highest price paid at auction for a work by a living artist. He is pretty chill about it and gives us a little bit of a lesson on perspective and how photography has rotted the Western mind. We also learn what VR might be good for.”

Badatsports.com/2018/episode-652-david-hockney/

Nog meer nieuws vanuit Chicago, Bad at Sports wordt het eerste kunstblog van de planeet met zijn eigen bierlijn. “Artist +/- Beer +/- Jerks = Bad at Sports”, een hazy IPA gebrouwen door Marz community brewing company, de brouwer met de beste vormgeving in bierland.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*