Frank de Bruijn is supergoed

Formula one show off (Link)

“Naar aanleiding van de, door ‘Supergoed’ gestarte, actie ‘Kunstenaar geeft één miljoen’ heeft de gemeente Zwijndrecht gevraagd ontwerpen te maken voor twee rotondes.
Voor de grootste van de twee is een raceauto aan een hydraulische arm bedacht. Deze arm laat de tekortkoming zien van de klassieke sokkel. Je hoeft namelijk niet om het werk heen te lopen om het van alle kanten te bekijken. Zelfs de boven- en onderkant worden zichtbaar gemaakt. Er is gekozen voor een Formule-1 auto, omdat niet alleen kunstkenners deze mooi vinden, maar ook kinderen en kunst-analfabeten.
De reclame rond de installatie, geeft de juiste context en zorgt ervoor dat het kunstwerk betaalbaar is.”

Fietstunnel Ontwerp voor fietstunneltje in Zoetermeer (Link)

“Voor dit fietstunneltje werd gezocht naar een tijdelijk kunstproject. Het was een griezelig tunneltje met te weinig licht. Het advies van Supergoed was om er zo snel mogelijk door heen te gaan, totdat het echt zou zijn opgeknapt. Zodoende is er een racebaan van gemaakt, met aan beide zijde van de tunnel ‘Start’.”

supergoed.nl

You may also like...

2 Responses

  1. Rogier Maaskant says:

    Supersnel en nog goed ook!

  2. allart says:

    TROTS OP SUPERGOED!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *