You may also like...

9 Responses

 1. Frank says:

  Er zit nogal een verschil tussen aankopen en aankopen, Bericht Volkskrant 19 oktober vorig jaar:

  http://www.vkblog.nl/bericht/282855/Circle_of_Trust

 2. JB says:

  Ik snap je reactie niet Frank: is een link naar een vkblog dat bericht over de tentoonstelling.

 3. Frank says:

  Excuses, het bericht verhelderd niet. In ieder geval: Aankoop stond toen al vast, dus dat Folkert voor een 3e keer op wintersport kan is het enige nieuws zo lijkt.

 4. JB says:

  Grappig, zouden ze dan opnieuw een persbericht versturen? Ik zie het nergens langskomen eerder.

  http://news.google.nl/news/story?um=1&cf=all&ned=nl_nl&hl=nl&ncl=dscWe9YAUf7vQHMpfofSsoXd0MHZM&cf=all&scoring=d

 5. Frank says:

  Dan was het alleen voor de oren van genodigden tijdens de opening, Ik heb het Kees van Twist toch echt horen zeggen: Speciaal voor deze tentoonstelling maakte hij dit werk, met klokken uit zijn geboorte dorp die niet door de nazi’s waren omgesmolten bla bla. was nog nat toen hij binnenkwam (bij wijze van) en het museum kocht hem aan. Ben overigens niet de enige die het hoorde, ene klaas destijds ook:

  * klaas @ | 20-10 0:20

  Het aangekochte werk van Folkert de Jong door het Groninger Museum: http://www.vkblog.nl/bericht/282855/Circle_of_Trust .

 6. anne says:

  meestal bestaat er een groot verschil tussen de beslissing om een werk aan te kopen en de daadwerkelijke aankoop. meestal moet toch eerst financiering gevonden worden. zodra die rond is, kun je ook daadwerkelijk van een aankoop spreken. wellicht dat dit het geval was.

 7. AM says:

  Het gaat om twee verschillende werken. “Circle of Trust” is vorig jaar aangekocht. Nu gaat het om het werk “The sculptor, the devil and the architect”.

 8. Anna says:

  ‘Infinite Silence, The Way Things Are and How They Became Things’ maakte hij speciaal voor het Groninger Museum en ‘The Sculptor, the Devil and the Architect’ (2006) kochten ze vorige week ook nog.

 9. Frank says:

  Dank voor de info. Dan ben ik daar mee in de war, excuses. Ik ging uit van het speciaal voor museum gemaakte werk, dt was oud nieuws. Dat ze ook nog een ouder werk hebben aangekocht is nieuw voor me. Kon nog net zo voor de verbouwing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *