About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Om Uw vraag te beantwoorden: alleen geimporteerde Duitsers zullen Helnwein kennen en dan nog schamper van de ‘Blackout’ LP van de Scorpions.

    Zo te zien is hij nog realistieser gaan schilderen, – angstwekkender zelfs dan anno 1985 toen hij zich voornamelijk verbezigde met karikatuurachtige portretten: een meisje met vorken in haar gehemelte die haar mond open hield of een bebloede chirurg die een stomp van een sigaret oprookte; en daarnaast littekens: vooral veel en gruwelijk makaber. Desondanks een talent dat het een aard heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*