A Short History of Dutch Video Art

A Short History of Dutch Video Art

“The Gate Foundation has the pleasure of inviting you to the book launch of A Short History of Dutch Video Art /Una Breve Historia del Video Arte en Holanda on Wednesday 21 December 2005 17:00 to 19:00 hours”

En dat is dan ook het laatste wat de Gate Foundation doet: “Staatssecretaris Medy van der Laan heeft besloten de aanvraag van de Gate Foundation niet te honoreren. Het 17-jarig instituut heeft in 2006 geen middelen om te kunnen voortbestaan.”

project.base.nl/clients/gatefoundation.nl/index2.html

Update 22-12:

“Sannetje van Haarst, hoofd van het kunstenaarsarchief, kan ze zo uit haar hoofd opnoemen, de beeldend kunstenaars die inmiddels wereldberoemd zijn en die door de Gate Foundation voor het eerst in Nederland te zien zijn geweest: ”Yang Fudong, Ni Haifeng, Wang Du, Fernando Alvim, Meschac Gaba, Gillion Grantsaan, Tariq Alvi.”

parool.nl/kunst/2005/artikelen/122105-gate.html

About Jeroen Bosch 4745 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*