The Art of Chess

Paul McCarthy Chessboard

Paul McKaartNie dus werd het schaak.

“On view will be ten recently commissioned chess sets designed by the following: Damien Hirst, Jake and Dinos Chapman, Paul McCarthy, Yayoi Kusama, Maurizio Cattelan, Rachel Whiteread, Tunga, Matthew Ronay, Barbara Kruger and Tom Friedman.”

luhringaugustine.com/index.php?mode=current&object_id=107

(Via sexblo.gs.)

(Mooie site van die luhringaugustine: flash niet eens misbruikt. De maker exhibit-e hakt veel vaker met dit bijltje: de sites van de galleries Van de Weghe, Alona Kagan, Lehmann Maupin, Mitchell-Innes & Nash en John Berggruen ogen allen bekoorlijk familiair .)

About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*