Cultuur bij het AD

Je hebt een krant voor het volk, je hebt een wakkere krant, je hebt een avondcourant en je hebt een misschien wel de beste krant. Je hebt regionale kranten en gratis krantjes.

En je hebt ook nog de oliebollenkrant.

“ex-Idol Eric […] uiteengevallen popgroep ABBA […] Waar de Idols-kijkers de jonge Marescha […] Daar ben ik als 30-plusser trots op […] Geen Botox voor Astrid Joosten […] de Zweedse supergroep van weleer […] Disney komt met Bambi II […] Herkansing voor Kim Holland”

Een willekeurige greep (dd 31-01) uit wat het AD onder cultuur verstaat.

ad.nl/cultuurenshow

About Jeroen Bosch 4745 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*