About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

16 Comments

  1. Dat is hem dus: de Meester van de Beschreven Achterkant, Maestro van de Monochrome Vierkanten, en dat alles zonder dat hij Naast zijn Schoenen loopt van trots. De Tubes waren Vol en worden Leger, de Honden vliegen tegen de Doeken op. Dat ene kleine blikje vocht is wel verdiend, toch?

  2. Met verbazing heb ik je nieuwe werk bekeken. Maar waar is de oude Simon gebleven.
    Het oude moet je los kunnen laten en dat is je geweldig gelukt. Ik probeer zelf ook volledig ander werk te maken en dat gaat steeds beter. Een goede kunstenaar moet dat kunnen.En ook als mens natuurlijk.
    In september krijg ik een kindje, een zoontje, wie had dat gedacht.Hoe gaat het verder met jou, alles kits.
    Groetjes van Kees uut Groningen.

  3. yo simon, dit is ron spy weet je nog? Jaren geleden maar nog steeds in levende lijve. Vet hoe goed het met je gaat, toppie man. Je zal wel denken, maar ja. Ik wil je een voorspoedige toekomst toewensen en trachten je te bezoeken in rotttterdam. Nou kerel ik wens je het allerbeste en hopelijk tot ziens groeten Ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*