Klashorst in de politiek

“Dit is een origineel persbericht.

P e r s b e r i c h t

Woensdag 22 februari 2006 om 17.30 uur.
Persconferentie Peter Klashorst, lijsttrekker
politieke partij HUISJE, BOOMPJE, BEESTJE,(lijst22)in THE GALLERY Donkersloot

perssupport.nl/Home/[…]eel?itemId=75761

nachtland.nl

De bekende manager Willy van de Kerkhof denkt er het zijne van:

“[…] Huisje boompje beestje is geen PR-stunt, bedoeld om de verkoop te bevorderen. […] “Ik hoorde er pas een paar weken geleden van. Ach, misschien is dit wel goed voor Peters naamsbekendheid.” […] Volgens Van de Kerkhof, zakenman, moeten de werken van Klashorst tussen de duizend en vijfduizend euro kunnen opbrengen. ‘Daarom blijf ik erbij dat hij niet de politiek in moet gaan. Dat kost veel te veel tijd.'”

zoek.volkskrant.nl/artikel?text=klashorst&[…]A&ADOC=0 (Betaalde toegang / abonnees.)

About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*