Pastors plakken in Crooswijck

Pastors

Een variatie op het thema SIRE

Pastors

Pastors

De gewraakte Pastors-poster

Naast de bekende de-pastorize Rotterdam zelfklevers rumoer in Rotterdams Crooswijck aangaande het ophippen van de wijk.

“Her en der hangen poster van Marco Pastors met een snijdende, in het Duits gestelde tekst over ’Creutzweik’. […] . Hoewel de verwijzing naar de Tweede Wereldoorlog op de pamfletten evident is, doet Marco Pastors geen aangifte.”

ad.nl/rotterdam/stad/article188826.ece

crooswijk.com

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*