About Jeroen Bosch 4751 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Jammer dat in firefox de links naar het werk van Peter Cleutjens in de geocities-pagina niet in het daarvoor bedoelde frame openen. Openen in nieuw venster werkt wel.

  2. Wat een verfrissende en verrassende kunstenaar! Hier valt ook nog voor faire prijzen geweldig werk te scoren. Ik hoorde tevens onlangs op de gang van dit gebouw, vanachter de muren van de studio, geweldige muziek komen. Op een maandagavond nog wel. Hoe kun je een beter begin van de week voorstellen. Aanrader!

  3. Er is duidelijk opgeruimd, normaal staat het daar vol lege bierflessen….!

  4. Vanaf wanneer mogen wij weer die heerlijke eclectische muziek op onze maandagavonden verwachten? De speel- experimenteer-drift van dit dubbele koningskoppel staat in ons muzikale geheugen gegrift. Wij hebben enkele jaren terug ons appartement schuin tegenover het oefencomplex gekocht om deze muziek te kunnen volgen, en de leden op het dak van het gebouw te kunnen zien zitten wanneer de hitte binnen blijkbaar ondraaglijk geworden was.

    Een muzikale groet van Gert, Geert en Gerard.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*