About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. De nieuwe gast in HWW?
    Heb er nu al zin in, denk dat Jeroen J hier ook wel voor terug komt uit Parijs!

  2. Favorite games: Marble Madness. En ook Centaur! Ik had eens een keer een Centaur die 220 volt op de trekstang zette toen ik er een gulden ingooide. En vervolgens een klein kringeltje rook uit 1 van de bumpers, dat tegen het glas tot rust kwam.

    Een zorgvuldige verzamelaar, gezien de de machine die voor $1 of $5 kwartjes geeft. (Ik mis wel Pinbot.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*