Aaron Koblin – Sheep Market

schaap

Amazon Mechanical Turk is een site waar je tegen betaling kleine online klusjes kunt laten doen. Amazon doopt het artificial artificial intelligence: zo’n omschrijving riekt naar kunst, maar het is gewoon handel.

Aaron Koblin laat met behulp van Amazon Mechanical Turk tienduizend schapen tekenen. Prijs per schaap: 2 dollarcent. Tienduizend (unieke) schapen komen op tweehonderd dollar. En dat is geen geld voor een kunstwerk van formaat.

aaronkoblin.com/work/thesheepmarket

thesheepmarket.com

advertentie(s)

Frankwatching over Mechanical Turk.

(Via New Art.)

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*